A+ A A-
28 May

LOS Digital var synlige i dobbel fortsand da Drupa, verdens største internasjonale messe for grafisk industri, ble avholdt i Düsseldorf i starten av mai.

I en stor verden er naturligvis et enkelt digitaltrykkeri fra Larvik en liten aktør. Derfor var det ekstra hyggelig å besøke Canons stand på årets Drupa-messe.

Canon er som kjent én av de dominerende merkenavnene i bransjen, og bare deres stand alene var på 3.700 kvadratmeter! Og midt i dette mylderet fant vi denne plakaten av LOS Digitals daglige leder, Eirik Andersen.

– Canon har flere ganger benyttet oss som referanse i sitt markedsarbeid, og det er selvfølgelig svært hyggelig og noe vi er stolte av, sier Andersen.

LOS Digital har gjennom mange år benyttet seg av Canon som leverandør. Deres maskiner og utstyr legger mye av grunnlaget for at LOS Digital kan tilby kundene markedets mest moderne løsninger innen digitaltrykk.

 

Sist endret Tuesday, 19 June 2012 09:21

Kontakt oss

Har du en idé eller forespørsel som du tror vi kan hjelpe deg med? Ta gjerne kontakt, så finner vi løsningen i fellesskap. Med fokus på kvalitet, service og de beste løsninger er LOS Digital en bedrift som leverer til flere av landets største bedrifter.

Ring 916 58 250

.

LOS DIGITAL AS | PB 2152 Stubberød, 3255 Larvik | Elveveien 30C, 3262 Larvik | Tlf: 916 58 250

Login or Søk

Søk